Welkom bij het professioneel en inspirerend Purusha team

Je bent van harte welkom bij ons voor een kennismakingsgesprek.   Het is een goede gelegenheid om antwoord te krijgen op je specifieke vragen en te kijken of wij je liggen.  Je kan uiteraard ook de leerstof inkijken.

Het Purusha team bestaat uit zeer gekwalificeerde docenten, die opgeleid zijn in de klassieke yogatraditie.

Concreet betekent dit dat we allemaal een basisopleiding volgden van minstens vier jaar (500 contacturen of meer) volgens het programma van de Yogafederatie voor Nederlandstaligen en de Europese Yoga Unie, aangevuld door meerdere, vaak eveneens jarenlange naopleidingen in binnen- en buitenland.

Je ziet het aan deze website : we hechten veel belang aan kwaliteit en duidelijkheid.  Ook respect voor ieders uniek zijn, persoonlijke begeleiding en aanspreekbaar blijven voor onze studenten vinden we erg belangrijk.  En hoewel we gepassioneerd en professioneel met yoga bezig zijn, houden we ook van plezier maken !

Hier alvast een korte kennismaking met enkele Purusha docenten :

Hoofddocente Greet De Pauw

Het is een voorrecht dat ik van mijn grote passie – yoga – gaandeweg mijn beroep kon maken.

Mijn yogadiploma in de traditie van Krishnamacharya behaalde ik bij Frans Moors in  Luik, 2001-2005. Dit dipoma wordt erkend door de Europese Yoga Unie, de Yogafederatie voor Nederlandstaligen in België (YFN) en de Fédération Belge d’Hébertisme et de Yoga.

Daarnaast ben ik gediplomeerd vedic chanting docente (opleiding Krishnamacharya Yoga Mandiram, 2007-2009) en behaalde ik een post-graduate diploma in yoga therapie (opleiding Dr. N. Chandrasekaran, 2015-2018).

En verder … bespaar ik je de lijst van mijn vele jarenlange na-opleidingen sinds het behalen van mijn basis-yogadiploma.

Je bent van harte welkom bij mij voor een verkennend welkomstgesprek. We kunnen dan samen kijken of onze opleiding beantwoordt aan je verwachtingen. Het is voor jou eveneens een goede gelegenheid om kennis te maken met onze mooie yogazaal en het lesmateriaal dat we ter beschikking stellen.

greet_de_pauw
paul_meirsman_2

Docent Paul Meirsman

Ik ben Paul Meirsman.

Ik heb mijn eigen yogaschool, maar geef eveneens les in de Purusha yogadocentenopleiding.

Vanaf 1989 werd yoga het hulpmiddel bij uitstek om mijn dagelijks leven te sturen en te ondersteunen.

Na een stage in mei 2009 te Piesendorf (Oostenrijk) werd ik door TKV Desikachar en Frans Moors aanvaard als yogalerarentrainer.

Regelmatig bezoek ik mijn leraar Frans Moors voor persoonlijke studie. Tussen 2007 en 2013 assisteerde ik hem bij meerdere opleidingen te Brussel en Luik en ik volgde heel wat na-opleiding bij hem.

Mijn school Yogashantih is erkend door de Yogfederatie voor Nederlandstaligen (YFN), waar ik eveneens de coördinator van de werkgroep ‘Erkenning en opleiding’ ben.

Meer info over mij en over mijn opleiding Yogashantih tot yogaleerkracht vind je op mijn webstek: www.yogagent.be

Co-docent Marc Lambotte

Ik heb een diploma onderwijzer met optie lichamelijke opvoeding en gaf ook jarenlang les aan de KU Leuven.

Als Bloso initiator gaf ik opleiding aan zowel jongeren als volwassenen.

Lesgeven is iets dat ik bijzonder graag doe.

In de yogadocentenopleiding doceer ik het vak anatomie.

Marc_Lambotte_700h